Les obres del futur Espai Jove estaran enllestides a l'octubre

Última revisió 24-07-2023 12:55
24/07/2023

Les obres per convertir el Centre Cívic de la Immaculada en l'Espai Jove de Malgrat de Mar van a bon ritme. La previsió és que estiguin enllestides durant el pròxim mes d'octubre, i que pugui entrar en servei abans de final d'any. Paral·lelament, la Regidoria de Joventut engega un procés participatiu per elaborar un Pla de Dinamització d'aquest nou equipament per a joves. 

Les obres per adaptar els espais de l'antic Centre Cívic de La Immaculada com a Espai Jove les porta a terme l'empresa Assistacasa SL i costen uns 204.231,13 euros. La idea és que l'equipament disposi d'espais diàfans, amb molta llum i ben ventilats. 

El futur Espai Jove inclourà un punt d’informació i assessorament juvenil, sala polivalent, aula d'estudis i orientació personalitzada, sala d'oci, sala d'assaig i una zona exterior.

El pla d'usos per a la creació d'un espai jove al municipi aposta destinar bona part dels espais de l’antic Centre Cívic de la Immaculada a equipament juvenil. L’Ajuntament va sol·licitar ajuda tècnica a la Diputació a través del Catàleg de Serveis 2020 per poder donar resposta a les necessitats que tenen els i les joves de Malgrat de disposar d’un equipament jove de referència. 

El pla d’usos aposta per convertir bona part de l’antic Centre Cívic de la Immaculada en un equipament jove, que conviurà amb algunes entitats que actualment fan ús d’aquest espai. Aquest Espai Jove té voluntat de ser un espai referencial per al jovent de Malgrat de Mar, que pugui ser un espai de trobada i relació per als joves, i oferint activitats que donin resposta a les seves demandes juvenils. També vol ser un espai facilitador d’iniciatives joves.

 

Una enquesta

La Regidoria de Joventut vol conèixer els interessos i inquietuds dels joves per saber de primera mà les expectatives que tenen sobre el nou equipament, tant com a espai com pels serveis que ha d'oferir. Es pot participar omplint una enquesta. 

 

 

 

Notícies relacionades

Adjudicades les obres per convertir La Immaculada en el futur Espai Jove

Dos tallers creatius amb artistes perquè els joves puguin idear com serà el mural i el mobiliari del futur Espai Jove

Joventut inicia les tramitacions per a la creació de l'Espai Jove

L'antic Centre Cívic de la Immaculada es convertirà en l'Espai Jove

La Diputació iniciarà al setembre l'elaboració d'un pla d'usos per a la creació d'un espai jove

 

Imatge virtual del projecte de l'Espai Jove
Imatge virtual del projecte de l'Espai Jove. Foto: AjMalgrat.