Bicicletes

SERVEI DE RECUPERACIÓ DE BICICLETES DEL DIPÒSIT MUNICIPAL

Algunes bicicletes acaben en els dipòsits de vehicles de les forces i cossos de seguretat un cop han estat retirades de la via pública per diferents motius: accidents, robatoris, embargaments, abandonaments, etc.

La Policia local de Malgrat de Mar posa a disposició dels ciutadans un àlbum de fotografies de les bicicletes que actualment es troben al dipòsit amb l’objectiu de que puguin ser recuperades pels seus propietaris.

Àlbum de fotografies

S’ha recuperat la teva bicicleta?

Amb el número de bastidor de la bicicleta pots saber si ha estat recuperada a qualsevol lloc de Catalunya. Cliqueu aquí 

 

Consells per a identificar la teva bicicleta

Fixa’t bé en la marca, model, el color, o el disseny per a identificar la teva bicicleta.

Hi ha bicicletes que han estat “maquillades” pels seus lladres per a dificultar la seva identificació. Pot ser que li hagin tret els adhesius, que les hagin pintat d’altres colors, o que les hagin canviat/incorporat algun element (suports, seient, etc.) Per això, fixa’t en tots els detalls que puguis recordar de la teva bicicleta: tipus de canvi, tipus de pedals, color de les llantes, tipus de cobertes, etc. 

 

Què cal fer per a recuperar la teva bicicleta?

  • Busca la teva bicicleta a l’àlbum de fotos i un cop reconeguda com a teva anota el número de registre de la bicicleta que apareix aquí.
  • Posa’t en contacte amb la Policia local, de dilluns a diumenge de 8 a 20 h, trucant al número de telèfon 937654224 per a demanar cita prèvia.  

 

Què cal portar per recuperar la teva bicicleta?

  • Document nacional identificatiu (DNI, NIE, passaport....)
  • Denúncia de sostracció de la bicicleta.
  • Factura de compra o altre document que acrediti la seva titularitat on aparegui el número de xàsis.

La Policia Local comprovarà la documentació aportada i, sempre que la bicicleta no estigui a disposició de l’Autoritat Judicial o altre causa anàloga, la bicicleta i l’acta de recuperació de la mateixa li seran lliurades al moment.

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-10-2019 12:44