Biblioteca La Cooperativa


 

HORARI

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 15’30h a 20h

Dijous i dissabte: de 10h a 13h

     

 

 

 

 

LES BIBLIOTEQUES DEL MARESME PER LA MARATÓ DE TV3

 

Aquest any, la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ens toca a tots de ple. Davant de l’any excepcional que estem vivint, tots els diners que es recaptin aniran destinats a la investigació de la Covid-19.

És per això que en aquesta ocasió posarà tot l’esforç per divulgar i sensibilitzar sobre aquesta malaltia, alhora que intentarà sumar recursos que permetin avançar en la recerca, per tal de millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades.

Com ja és habitual, les biblioteques col·laborarem amb La Marató, i aquest any, a més, les Biblioteques Municipals del Maresme oferirem una activitat conjunta que s’anomena: “1 donatiu, 1 conte”. La dinàmica és senzilla: tothom qui faci un donatiu i ho vulgui, podrà rebre al seu correu electrònic un àudio d’un conte llegit amb veu alta. La persona encarregada de gravar aquests àudios ha estat l’Assumpta Mercader.

Tampoc no faltarà enguany la tradicional parada de llibres, que des de  fa anys posem a la planta baixa. Tots els llibres tindran un preu simbòlic, i tots donatius recaptats aniran a parar a la Fundació La Marató.

Aquest any #TOCAATOTHOM!

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-12-2020 09:28