Agermanaments

Malgrat de Mar està agermanat amb els pobles de Cárdenas (Nicaragua), Incisa in Val d'Arno (Itàlia), Moguer (Huelva) i Seynod (França).

Cárdenas

Cárdenas està situat a 162 quilòmetres de la capital Managua. Limita al nord amb el Gran Lago de Nicaragua i al sud amb la república de Costa Rica. L'agermanament amb Cárdenas, que té un caràcter solidari, es va començar a formalitzar l'11 de febrer de 1999 amb la visita que una delegació, encapçalada per l'alcalde Luís Armando Torrentes. L'agermanament es va acabar d'oficialitzar amb la visita que una delegació malgratenca, encapçalada per l'alcaldessa, Conxita Campoy, va fer a final del mateix any.

Incisa in Val d'Arno

Incisa in Val d'Arno és una població situada al sud-est de la província de Florència, a la zona nord del  Valdarno Superior i a la ribera esquerra del riu Arno, entre les estribacions del Chianti per la banda occidental i de les muntanyes del Pratomagno per la banda oriental. L'agermanament amb aquesta ciutat italiana va ser el primer que es va formalitzar, l'any 1988. Durant aquests divuit anys, entitats i veïns dels dos pobles han participat en visites i intercanvis.

http://www.comunefiv.it/

Moguer

Moguer és un municipi d'Andalusia, de la província de Huelva. En aquest poble va néixer l'il·lustre escriptor Juan Ramón Jiménez, mentre que a Malgrat de Mar, va néixer la seva dona, Zenòbia Camprubí. Aquest és l'origen de l'agermanament i el motor d'unió de les dues poblacions. L'agermanament amb Moguer es va formalitzar l'any 2000.

www.aytomoguer.es

Seynod

Seynod és una ciutat situada a l'Alta Savoia. L'agermanament es va formalitzar l'any 2005

www.ville-seynod.fr

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-02-2020 14:45