Es posen en marxa formacions per a la transformació digital del teixit empresarial de la restauració i l'alimentació

Última revisió 02-03-2022 13:58
02/03/2022

L’Àrea d’Ocupació, Formació i Empresa inicia aquest mes de març dues formacions per impulsar la transformació digital del teixit empresarial de la restauració i l’alimentació dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Els cursos, que han estat triats pels mateixos empresaris locals de la restauració i l’alimentació, són “Eines de comunicació digital: edició de vídeos i imatges” i “Estratègies de presència digital i xarxes socials”.

 

Els ajuntaments de Malgrat de Mar i Calella van engegar de manera conjunta al juliol de l’any passat el Programa Treball, Talent i Tecnologia per impulsar un projecte de formació i assessorament digital per a empreses de restauració i alimentació. El 17 de novembre es va presentar a Calella la diagnosi del sector i es van exposar les propostes d'acompanyament tècnic i formatiu al teixit empresarial. Posteriorment, i a través d’una enquesta, les empreses de restauració i alimentació de Calella i Malgrat de Mar han triat les formacions que ara s’engeguen.

La formació Eines de comunicació digital: edició de vídeos i imatges s’impartirà en format presencial, els dilluns 7 i 14 de març de 9 h a 13 h. Les classes aniran a càrrec de Mònica Urrutia, experta en Comunicació en xarxes socials i continguts audiovisuals. L’altre curs, Estratègies de presència digital i xarxes socials: Google My Business, NAP i WhatsApp Business, combinarà les classes online i les presencials del 25 de març a l'1 d'abril amb una durada de 8 hores. Serà impartit per Menta Formació.

Les empreses de restauració i alimentació de Malgrat de Mar i Calella que estiguin interessades en aquestes accions formatives, poden contactar amb l'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa, mitjançant un correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat o un whatsapp a 666 323 391, en el qual es faci constar el nom de l'empresa, el nom i cognoms de la persona que farà la formació, un telèfon i un correu electrònic de contacte.

L’Àrea d’Ocupació, Formació i Empresa ha avançat que abans de l’estiu, també es preveu portar a terme altres formacions com Gestió de xarxes socials, que gestionarà l'Ajuntament de Calella i Coneix els teus consums energètics i estalvia en la teva factura de la llum, que organitzarà l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

A Calella, ahir dimarts es va posar en marxa la formació Plataformes ERP (GastroKaizen, Spoonlab, Prezo) per a la gestió d’escandalls, compres, inventaris, albarans, factures, gestió de comandes' on participen dues empreses del sector alimentari de Malgrat de Mar.

 

Notícies relacionades:

Presentació de la diagnosi i propostes tècniques del projecte TTT, demà a Calella??

Calella i Malgrat presenten 19 propostes per ajudar el sector de l'alimentació en la seva digitalització

Malgrat i Calella s'uneixen per ajudar les empreses agrícoles, d'alimentació i restauració en la transició digital

Es posa en marxa el programa per impulsar la transició digital d'empreses d'alimentació i restauració