Es posa en marxa el programa per impulsar la transició digital d'empreses d'alimentació i restauració

Última revisió 31-03-2021 10:23
31/03/2021

La Junta de Govern Local va aprovar dijous passat la contractació de serveis de l’assistència tècnica per analitzar i fer una diagnosi actual per poder engegar el Programa Treball, Talent i Tecnologia en el sector de l’alimentació i restauració. Aquest projecte té com a objectiu acompanyar les empreses locals en la transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari. Malgrat porta a terme aquest projecte conjuntament amb Calella.

L’empresa Activa Prospect SL farà aquesta avaluació per detectar les necessitats d’empreses locals per poder engegar el programa. Els treballs de la diagnosi adjudicats costaran 8.012.62 euros.

A través d’aquest programa, la Regidoria d’Inserció Laboral té previst portar a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica, tant de caràcter preventiu com de caràcter proactiu. La idea és donar un impuls en l’àmbit de la tecnologia i un acompanyament a la transició digital a persones i empreses locals del sector de l’alimentació i de la restauració.

L’Ajuntament va rebre el passat mes de gener l'ajut de la Diputació de Barcelona Programa específic Treball, Talent i Tecnologia per un import de 38.886,64 euros. Aquesta iniciativa té com a objectiu potenciar la tecnologia, el desenvolupament competencial, així com el creixement sostenible i competitiu de les empreses i agents de la cadena de valor de l'alimentació i la restauració.