Presentació de la diagnosi i propostes tècniques del projecte TTT, demà a Calella

Última revisió 16-11-2021 13:34
16/11/2021

Els Ajuntaments de Malgrat de Mar i Calella donaran a conèixer demà dimecres els resultats de la diagnosi feta de l'estat actual de la cadena de valor dels sectors d'alimentació i de restauració dels dos municipis dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia, que es va posar en marxa al juliol. També es presentaran les accions concretes que podran seguir les empreses del sector de la cadena d’alimentació i restauració per tal d’incorporar els processos digitals i les noves tecnologies en el seu dia a dia amb l’objectiu de millorar l’eficiència del seu negoci. Serà en una jornada, que se celebrarà a l'auditori de Can Saleta de Calella, i que serà presidida per l'alcalde de Malgrat, Joan Mercader, i l'alcalde accidental de Calella, Marc Buch. 

Els ajuntaments de Malgrat de Mar i Calella han unit esforços per impulsar un programa de formació i assessorament digital per a empreses de restauració i alimentació. Aquests sectors donen feina a més de 1.500 persones entre les dues poblacions, i la idea és oferir totes les eines possibles perquè puguin créixer i prosperar en aquesta nova realitat digital. El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) es va presentar als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala el passat mes de juliol. 

La jornada de demà es farà lloc a l’Auditori de Can Saleta de 17.30 a 19.30h. Joan Mercader i Marc Buch obriran l'acte i donaran pas a la presentació dels resultats de la diagnosi que s'ha fet a empreses de la cadena d’alimentació, des dels productors fins a les indústries alimentàries, aixó com els bars i restaurants.

El programa de la jornada de presentació també inclou la ponència La transformació digital a la cadena de valor de la restauració i l’alimentació  a càrrec del consultor Jordi Verdura i la presentació de les diferents propostes d’acompanyament que han desenvolupat les àrees de Promoció Econòmica dels dos consistoris. Hi haurà iniciatives tant de contingut tècnic com formatiu, i els assistents podran escollir les que finalment es duran a terme d’acord amb els seus interessos i necessitats.


Per participar cal fer una inscripció: http://bit.ly/3qytkBP

O bé enviar un correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat o un WhatsApp al 666323391