El pregó de l'Orquestra Girasol, que s'acomiada dels escenaris, obre avui la festa major de Sant Roc

Última revisió 03-08-2023 14:03
03/08/2023

Sant Roc ja és aquí. Avui dijous s'enceta el programa de 14 dies d'activitats amb el pregó de l'Orquestra Girasol. La formació s'acomiada del món de la música després de 42 anys en actiu. Dins la seva gira de comiat, la Girasol fa una parada a Malgrat de Mar per dir adéu al seu públic i donar el tret de sortida a la festa major. Després del pregó, la formació oferirà un concert. Serà al Parc Francesc Macià a partir de les 22 h. 

Aquest primer cap de setmana de Sant Roc serà molt intens amb disset activitats programades entre dissabte i diumenge. Unes activitats que a més, són les que tradicionalment tenen més essència de festa major: Trobada de Gegants, Nit de la Sardana, tabalada i correfoc -enguany amb doble recorregut simultani-, Concurs de Pintura Ràpida, Matinades, Concurs de Cocous, Trobada de Puntaires i la Cantada d'Havaneres. 

Aquests clàssics de Sant Roc es combinen amb altres activitats que són novetat com el Concurs de Garbinada d'Estels, la Roller Disco i la Festa Holi, entre altres. 

La 9a Nit d'Història, organitzada per l'Arxiu Municipal dins la Festa dels Empestats, s'ha ajornat per motius personals de la persona que havia de fer la conferència. Es tornarà a programar durant la tardor. 

 

Consulta aquí sota el programa de festa major de Sant Roc, que s'allargarà fins al pròxim 16 d'agost. 

 

 

Notícies relacionades:

Sant Roc arriba el pròxim 3 d'agost amb 56 actes i 14 dies de festa major

 

Orquestra Girasol
Orquestra Girasol. Foto: Benet Garcia.

Documents adjunts