El jove malgratenc Jose Montferrer, guanyador del concurs de rap

Última revisió 13-12-2021 08:18
10/12/2021

El jove Jose Montferrer Muñoz és el guanyador del concurs de rap, el "Rolling Rap's Fest" que es va disputar el passat mes de novembre i va celebrar la final dissabte dins els actes de la festa major de Sant Nicolau. 40 joves han participat en el concurs, la majoria de Malgrat però també de Pineda de Mar, Palafolls, Tordera, Blanes, Lloret de Mar, Gavà, Barcelona i Sant Feliu del Llobregat. El concurs també ha despertat l'interès del públic jove per seguir les fases del concurs, amb una mitjana de 50 persones a cada una, i un centenar en el concert final. 

 

Jose Montferrer gravarà una cançó, un videoclip i una sessió de fotos a l'estudi la Sèptima de Barcelona, un estudi on molts famosos rapers d’actualitat produeixen i graven les seves cançons; artistes famosos com, Hard GZ o Sofia Gabanna, entre altres. 

En segon lloc va quedar Matias Sanhueza Burgos de 17 anys i en tercer, David Aleix Estévez de 16 anys.

El concurs s'ha portat a terme al Centre Cívic els dissabtes per la tarda del mes de novembre de 18 h a 20 h del mes. Els concursants van improvisar sobre una base musical i un tema escollit prèviament per un jurat compost per 4 persones. El concurs ha consistit en tres rondes eliminatòries, quarts de semifinals i final. Cada cap de setmana es triava un finalista que després va competir pel premi final. El jurat ha estat format per Rolling rap’s & Akakosta, Felino Skizo & Myesti Lady (lkb), Sköll Wolf & Blass, Joueven & Lissis.

La Regidoria de Joventut ha valorat molt positivament aquesta experiència i té voluntat de poder donar-li continuïtat d'alguna manera. 

 

Notícies relacionades

Joventut organitza un concurs de rap els dissabtes per la tarda del mes de novembre