Joventut organitza un concurs de rap els dissabtes per la tarda del mes de novembre

Última revisió 10-12-2021 11:46
28/10/2021

La Regidoria de Joventut organitza el "Rolling Rap's Fest", un concurs de rap amb batalles de freestyle, que es farà al Centre Cívic tots els dissabtes per la tarda del mes de novembre. Els concursants improvisaran sobre una base musical i un tema escollit prèviament per un jurat compost per 4 persones. Hi haurà un màxim de 32 participants dividits entre 4 caps de setmana, per tant cada dissabte competiran 8 participants. El premi consistirà en una gravació d'una cançó, vídeo clip i una sessió de fotos a l'estudi la Sèptima de Barcelona, un estudi on molts famosos rapers d’actualitat produeixen i graven les seves cançons; artistes famosos com, Hard GZ o Sofia Gabanna, entre altres.

 

Des de la Regidoria de Joventut, s'apunta que el Pla Local de Joventut  2019–2022, marca dins l’àmbit d’Oci i Cultura, com a objectiu estratègic "augmentar l’accés i el consum cultural crític dels i les joves, així com també la seva pròpia creació artística", i dins l’àmbit de Cohesió social, l’objectiu d"assolir una joventut cohesionada al voltant dels valors bàsics de convivència com la solidaritat, el respecte i la tolerància.

Per altra part, el projecte per el Desenvolupament de Recursos per a joves mitjançant l’Actuació al Carrer, el DRAC, que es porta a terme ha permès a la Regidoria de Joventut obtenir informació de primera mà sobre les demandes, gustos i necessitats d’un col·lectiu de joves, que necessita un lloc un espai i un acompanyament puntual. Una de les demandes ha sigut realitzar tallers i o concursos de hip hop i rap, i per aquesta raó, la regidoria ha posat fil a l'agulla a l'organització la d’un concurs de freestyle que es portarà a terme en quatre dissabtes amb un concert final per part dels participants que hagin quedat classificats i aquests aniran acompanyats de diferents grups de renom.

El concurs es realitzarà al Centre Cívic els dissabtes per la tarda del mes de novembre de 18 h a 20 h. Els concursants improvisaran sobre una base musical i un tema escollit prèviament per un jurat compost per 4 persones. Hi haurà un màxim de 32 participants dividits entre 4 caps de setmana, per tant cada dissabte competiran 8 participants. El desenvolupament serà de tres rondes eliminatòries, quarts de semifinals i final. Cada cap de setmana sortirà un finalista que competirà pel premi final. Per tant, en l'esdeveniment final tindrem 4 finalistes amb dues rondes, on només quedarà un únic guanyador, la final  es realitzarà al Pavelló Germans Margall el dia 4 de desembre dins dels actes de la Festa Major de Sant Nicolau, on tindrem l’actuació dels 4 grups que en son membres el jurat, ROLLING RAP’S & AKAKOSTA, FELINO SKIZO & MAYESTI LADY (LKB), SKÖLL WOLF& BLASS, JOUEVEN & LISSIS.

El premi consistirà en una gravació duna cançó, un vídeo clip i una sessió de fotos a l'estudi la Sèptima de Barcelona, un estudi on molts famosos rapers d’actualitat produeixen i graven les seves cançons; artistes famosos com, Hard GZ o Sofia Gabanna, entre altres. 

 

Els joves interessats a participar-hi poden inscriure's aquí.