Obert el Registre Ciutadà on inscriure's per participar i col·laborar amb les polítiques municipals

Última revisió 17-11-2020 10:16
16/11/2020

L'Ajuntament posa en marxa el Registre Ciutadà, una eina que agrupa els malgratencs i malgratenques, que manifesten la seva voluntat de participar en els afers públics del municipi. El Registre Ciutadà és una de les bases de les polítiques de participació de Malgrat de Mar. És l’instrument a partir del qual es vol fomentar la participació dels ciutadans i ciutadanes a títol individual i sense intermediaris. 

El Registre pròpiament és una base de dades que contindrà dades de les persones que sol·licitin formar-ne part. Aquesta base de dades la gestiona la Regidoria de Participació Ciutadana i Creixement Democràtic. És un registre on totes les persones interessades en participar en la gestió de la vila poden apuntar-se. L’objectiu és disposar d’una massa crítica de ciutadans i ciutadanes potencialment actius amb els que interactuar permanentment, fer-los arribar les propostes del govern, rebre els seus suggeriments, ser informats de la gestió de l’Ajuntament, ser membres de ple dret del Consell de Vila, entre altres. Poden inscriure’s al Registre Ciutadà totes les persones empadronades a Malgrat de Mar majors de 16 anys.

Les persones interessades a participar-hi han de presentar una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament amb cita prèvia o bé presentant una sol·licitud telemàtica on es faci constar els seus àmbits d’interès:

  • Pressupostos municipals
  • Urbanisme, projectes urbans i medi ambient
  • Cultura, educació i patrimoni
  • Esports i promoció de la ciutat
  • Cooperació internacional, Igualtat i LGTBIQ, Barris

 

 

Més informació aquí.

 

 

 

El Registre Ciutadà és una base de dades per gestionar la participació ciutadana. Foto: AjMalgrat.
El Registre Ciutadà és una base de dades per gestionar la participació ciutadana. Foto: AjMalgrat.