En marxa la campanya per podar un miler d'arbres

Última revisió 27-01-2022 13:00
20/01/2022

El servei municipal d'Espais Verds informa que la campanya de poda d'enguany ja està en marxa. Aquest 2022 es podaran un miler d'arbres, un 20% de l'arbrat total del municipi. Les tasques es van iniciar la setmana passada i s'allargaran fins a finals del pròxim mes de febrer. 

Els treballs de poda afecten a l'arbrat viari i al d'espais verds com parcs i places. Amb aquesta actuació de poda es pretén millorar la convivència de l'arbre amb el seu entorn més proper i tenir cura de la seva salut i alhora vetllar per  la seguretat de les persones. Els treballs de poda són respectuosos i els porten a terme tècnics especialistes contractats, així com també els treballadors municipals del servei d'Espais Verds. 

Es podaran aproximadament 1.000 exemplars, un 20% del total de l'arbrat. Totes les restes vegetals obtingudes de les branques sanes, seran triturades i escampades per diferents parterres com a encoixinat.

Per conèixer més detalls dels criteris de poda emprats així com una relació dels treballs de poda contractats consulteu aquí.