El Mercat de Sant Nicolau, protagonista demà de la jornada central de la festa major

Última revisió 05-12-2023 14:15
05/12/2023

El Mercat de Sant Nicolau protagonitzarà demà dimecres la jornada de festa major. Des de les nou del matí i fins a les set del vespre, setanta parades de venda de productes artesanals i nadalencs, i quinze d'entitats locals, ompliran els carrers del Barri Antic. La jornada festiva de Sant Nicolau també inclourà la trobada de gegants, la Sopa de Pedres, el Vermut Solidari, l'ofici solemne i el concert i el ball de festa major amb l'Orquestra Selvatana. 

El Mercat de Sant Nicolau s'estendrà pels carrers Desclapers, Sant Antoni de Pàdua, Bellaire, plaça de l'Església i Carme. Hi haurà unes setanta parades, bàsicament de productes de Nadal i artesanals, encara que també de menjar i roba, així com quinze parades més de diverses entitats del poble.

Aquest any també hi haurà una parada de la comissió de llengua i literatura del Consell Municipal de Cultura per promocionar l'obra de setze escriptores i escriptors de Malgrat de Mar. Antoine Nolla, Rosa Domingo, Josep Pérez, Vanessa Monzó, Rosa Serra, Carmina Serra, Neus Serra, Gabriel Collado, Assumpta Mercader, Montserrat García, Pilar Aldea, Carme Beltran, Humberto Grange, Cynthia Carbó, Daniel Esteban i Julia Silveira signaran llibres al llarg del dia a la plaça de Josep Anselm Clavé.

La festa major s'allargarà fins dissabte. Dijous hi haurà el torneig de dòmino de l'Associació de Jubilats i concert i ball amb l'Orquestra Montgrins. Divendres el programa oferirà el Cros de Malgrat de Mar, ballada de sardanes i Concurs de Colles Improvisades i correfoc infantil. La festa major es clourà el dissabte amb una sessió de teatre infantil amb "Sol amb la Lluna" de la companyia Sgratta i el correfoc d'adults. 

 

 

 

Consulta a sota el programa dels actes de la festa major de Sant Nicolau. 

 

 

Notícies relacionades

Festa major de Sant Nicolau, a partir de demà i fins dissabte

La festa major de Sant Nicolau, del 5 al 9 de desembre

Imatge d'arxiu del tradicional Mercat de Sant Nicolau
Imatge d'arxiu del tradicional Mercat de Sant Nicolau. Foto: AjMalgrat.