La festa major de Sant Nicolau, del 5 al 9 de desembre

Última revisió 23-11-2023 14:04
23/11/2023

La festa major de Sant Nicolau se celebrarà enguany del 5 al 9 de desembre. L'alcaldessa, Sònia Viñolas, i la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, han presentat aquest migdia el programa d'actes, que té com a portada el dibuix de Nora Vázquez, alumna de l'Escola Maristes-Sant Pere Chanel, guanyadora del concurs infantil de dibuix de Sant Nicolau. El programa es podrà recollir a diferents equipaments municipals i també en alguns comerços del poble. 

L'alcaldessa ha felicitat els guanyadors del concurs infantil de dibuix que il·lustren el programa de la festa major de Sant Nicolau: Nora Vázquez, Noa Trabal i Erik Salgado. També ha agraït la participació de totes les nenes i nens de 1r i 2n de Primària de totes les escoles de Malgrat. Sònia Viñolas també ha donat les gràcies a les entitats i persones col·laboradores que fan possible la festa major d'hivern. 

La regidora de Cultura ha informat que tots els dibuixos participants en el concurs restaran exposats al Centre Cívic des del 5 de desembre, primer dia de festa major, fins al 7 de gener.

Enguany, el programa d'activitats no es repartirà casa per casa i es podrà recollir a l'Ajuntament, Arxiu, Biblioteca La Cooperativa, Centre Cívic, Àrea de Serveis a la Persona de Can Feliciano, Pavelló Germans Margall, Pavelló municipal d'Esports de l'avinguda Tarragona, Camp Municipal d'Esports, Casal dels Jubilats de Can Campassol, Centre de Formació d'Adults Cases dels Mestres i Centre d'Atenció Primària (CAP). També es repartirà a través de l'alumnat de les escoles de Primària i en alguns comerços del poble. 

Les activitats començaran el 5 de desembre amb el torneig de petanca de l'Associació de Jubilats i una sessió de Contes per a adults amb Jordina Biosca. La diada central serà el dia 6 de desembre, festivitat de Sant Nicolau, que aplegarà els actes més tradicionals i arrelats: el Mercat de Sant Nicolau, la Trobada de Gegants, la Sopa de Pedres, l'ofici solemne, el Vermut Solidari i el concert i ball de festa major amb l'Orquestra Selvatana. 

El dia 7 hi haurà el torneig de dòmino de l'Associació de Jubilats i concert i ball amb l'Orquestra Montgrins. El 8 de desembre el programa oferirà el Cros de Malgrat de Mar, ballada de sardanes i Concurs de Colles Improvisades i correfoc infantil. La festa major s'acomiadarà amb una sessió de teatre infantil amb "Sol amb la Lluna" de la companyia Sgratta i el correfoc d'adults. 

Enguany, cal reservar entrada a entrapolis.com a partir del pròxim dimecres per poder assistir als concerts i balls amb les orquestres Selvatana i Montgrins i al teatre per a la mainada, perquè l'aforament del Pavelló Germans Margall és limitat. 

 

Consulta a sota el programa dels actes de la festa major de Sant Nicolau. 

L'alcaldessa i la regidora a la presentació
L'alcaldessa, Sònia Viñolas, i la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, a la presentació. Foto: AjMalgrat.