Biblioteca La CooperativaHivern (Del 16 de setembre al 14 de juny)
Matins: dimarts, dijous i dissabte de 10h a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres de 15:30h a 20h

Estiu (Del 15 de juny al 15 de setembre)
Matins: dijous de 10h a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15'30h a 20:30h

 

 

 

 

 

“THE CHOCOLATE BOX GIRLS”   

Aquest mes, els nois i noies del Club de lectura de 12 a 14 anys llegeixen Cor de núvol, la segona de les cinc novel·les juvenils que componen la saga “The chocolate box girls”. En elles, es va retratant la vida de cinc germanes, cadascuna amb una història diferent per explicar:

  • Cor de cirera: la Cherry acaba de mudar-se amb el seu pare a una casa nova on l’esperen una mare i quatre germanes noves. L’embolic està servit!
  • Cor de núvol: la Skye i la Summer són bessones idèntiques. Tot ho fan juntes, però últimament la Skye sent que l’han deixat de banda. I quan el seu amic Alfie li confessa que s’ha enamorat de la seva germana, el món se li enfonsa. La Skye no vol que la vegin com la “germana de”, però la seva bessona és la que acapara tota la atenció sense fer el menor esforç. Aconseguirà deixar d’estar a l’ombra de la Summer i trobar el seu propi camí?
  • Cor de mandarina: el somni de la Summer és ser ballarina. Les vacances comencen, però a diferència de les seves germanes, ella no té temps per fer el gandul i anar a festes a la platja. La prova per entrar a l’escola de ballet es converteix en una obsessió. I com més perfecta vol ser, més perduda està. S’adonarà, amb l’ajuda d’un noi
    que vol ser alguna cosa més que amics, que els somnis poden complir-se en totes les talles?
  • Cor de coco: la Coco és la petita de les germanes Tanberry, però és tan forta com les altres... És una fanàtica dels animals i no pot viure sense les classes d’equitació. Tot i això, el Caramel, el seu poni favorit, està a la venda i aviat la noia descobreix una cosa dels nous propietaris que no li agrada gens. A casa ja tenen prou problemes i ningú pot ajudar la Coco. Podrà salvar tota sola el Caramel o bé haurà de demanar a un nou amic que li doni un cop de mà?
  • Cor de vainilla: la Honey marxa a viure a Austràlia amb el seu pare, decidida a allunyar-se d’en Tanglewood. La seva nova vida és un somni fet realitat... fins que comença l’institut. Les noies aquí no són com les d’Anglaterra i l’única persona que sembla entendre-la és aquell noi tan maco de la platja. Però quan ell, les noies de l’insti i el seu pare trenquen les seves promeses, en qui podrà confiar?

Són llibres amb històries ben escrites, amb personatges interessants, que retraten molt bé els sentiments i inquietuds dels més joves. Cerqueu-los a la nostra secció de novel·la juvenil!

                    

     

 

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: TC_7

Filename: estil2/tema.php

Line Number: 225

Backtrace:

File: /versions/dissenys73/application/views/estil2/tema.php
Line: 225
Function: _error_handler

File: /versions/dissenys73/application/controllers/Inici.php
Line: 363
Function: view

File: /sites/malgratdemar_prd/html-front/index.php
Line: 318
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: TC_10

Filename: estil2/tema.php

Line Number: 235

Backtrace:

File: /versions/dissenys73/application/views/estil2/tema.php
Line: 235
Function: _error_handler

File: /versions/dissenys73/application/controllers/Inici.php
Line: 363
Function: view

File: /sites/malgratdemar_prd/html-front/index.php
Line: 318
Function: require_once