S'obre un segon termini d'inscripcions al Casal Municipal d'Estiu per al mes d'agost

Última revisió 16-07-2020 18:42
16/07/2020

La Regidoria d'Educació informa que s'ha obert un nou termini d'inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu per al pròxim mes d'agost. Algunes famílies havien demanat poder tenir una plaça per al pròxim mes i per això, s'ha decidit obrir un segon període, ja que encara hi ha places disponibles. Les inscripcions es poden fer a partir de demà divendres i fins al 23 de juliol. L'alcalde, Joan Mercader, i la regidora d'Educació, Lurdes Borrell, han visitat avui a primera hora el Casal Municipal d'Estiu per conèixer de primera mà com està funcionant l'activitat. El balanç d'aquesta primera quinzena de casal és positiva, i fins i tot, s'han pogut incorporar algunes activitats com la piscina. 

El Casal Municipal d'Estiu es porta a terme garantint totes les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19. Els nens i nenes es reparteixen en grups de 10, tal i com marca la normativa de l'emergència sanitària.

El servei de Casal està adreçat a infants i adolescents de 3 a 15 anys (nascuts entre 2016 i 2005). Aquest any es porta a terme a les instal·lacions de l'Escola Marià Cubí i Soler, de dilluns a divendres. A causa de l’alerta sanitària no s’ofereixen els serveis de jornada complerta, acollida i menjador.

El preu de la matrícula és de 25€ i la quota mensual és de 120€.

·     10 % descompte Famílies nombroses o monoparentals categoria general

·     20% descompte Famílies nombroses o monoparentals categoria especial

 

El termini d'inscripció és al 23 de juliol, per correu electrònic: educacio@ajmalgrat.cat . El telèfon d’atenció i suport a les inscripcions: 93.761.43.86

Enviar un correu electrònic a educacio@ajmalgrat.cat adjuntant la documentació necessària per a la inscripció (pdf, escanejada o foto) :

·     Full d’inscripció (signat)

·     Targeta sanitària de l’infant

·     Certificat emès pel Centre d’Atenció al Discapacitat (CAD) del Departament d’Acció Social, o bé informe de l’EAP en el qual s’indiqui l’existència d’indicis raonables que l’infant presenti algun tipus de discapacitat i/o requereixi d’alguna mesura d’atenció especial, per a places d’atenció individualitzada

 

 

Més informació sobre el casal i les inscripcions aquí.

 

 

L'alcalde i la regidora d'Educació han visitat el Casal Municipal d'Estiu aquest matí a primera hora. Foto: AjMalgrat.
L'alcalde i la regidora d'Educació han visitat el Casal Municipal d'Estiu aquest matí a primera hora. Foto: AjMalgrat.