L'Ajuntament engega un projecte educatiu d'acompanyament per a infants i joves per contrarestar el confinament

Última revisió 19-06-2020 13:49
19/06/2020

La Regidoria d'Educació posa en marxa aquest estiu el projecte PROA. Una proposta d’acompanyament educatiu, adreçat a infants i joves que aquest curs que ara acaba hagin cursat entre 3r de Primària i 4t d’ESO. L'objectiu és ajudar per a la millora de l’èxit educatiu i combatre les desigualtats educatives produïdes per la situació de confinament que ha suposat el covid_19. El termini d'inscripcions s'obren el pròxim dilluns. El projecte començarà el 29 de juny i s'allargarà fins al 10 de setembre. S'impartirà a l'Escola Marià Cubí i Soler. 

La Regidoria d'Educació posa en marxa un espai d’acompanyament educatiu adreçat a infants i joves que arran de la situació de confinament provocada pel covid_19, hagin vist disminuïdes les seves oportunitats educatives i d’aprenentatge. A través d’activitats lúdiques i divertides (concursos, jocs, scape rooms, tallers, ...) es treballaran les competències bàsiques, la gestió d’emocions i d’adaptació a la nova realitat en temes de seguretat, higiene i relacions personals i comunitàries. Aquest projecte està adreçat a infants i joves dels centres educatius de Malgrat que hagin cursat de 3r de primària a 4t d’ESO el curs 2019-2020, a proposta dels centres educatius.

El projecte PROA es portarà a terme del 22 de juny al 10 de setembre de 2020 a les instal·lacions de l’Escola Marià Cubí i Soler. Els grups s’organitzaran de dilluns a dijous, per torns, segons els nivells educatius amb el següent horari, i sempre complint amb les normes de ràtios, seguretat i higiene marcades per la normativa sanitària:

  • 3r i 4t de primària: dilluns i dimecres de 16 a 18h
  • 5è i 6è de primària: dimarts i dijous de 16 a 18h
  • 1r i 2n d’ESO: dilluns i dimecres de 18 a 20h
  • 3r i 4t d’ESO: dimarts i dijous de 18 a 20

 

Les inscripcions es realitzaran del 22 al 26 de juny, exceptuant el 24 de juny que és festiu, de 16 a 19h a l’Escola Marià Cubí i Soler, amb cita prèvia. Les places són limitades. Per a més informació i cita prèvia cal trucar al  627 790 793 o enviar correu a agi.proa@gmail.com

 

 

 

 

Una imatge d'arxiu de l'Escola Marià Cubí. Foto: AjMalgrat.
Una imatge d'arxiu de l'Escola Marià Cubí. Foto: AjMalgrat.