La multinacional AGC fa donació de 40 portàtils per a la mainada que ho necessiti en cas que el pròxim curs sigui telemàtic

Última revisió 21-07-2020 13:36
21/07/2020

AGC Pharma Chemicals Europe, la multinacional japonesa amb seu a Malgrat de Mar, ha fet donació aquest matí de 40 ordinadors portàtils a la Regidoria d'Educació per a la mainada que el pugui necessitar per seguir el pròxim curs escolar de manera telemàtica, si s'escau per la situació de la pandèmia. 

La Regidora d'Educació, Lurdes Borrell, i el regidor de Promoció Econòmica, Ludwig Hasko, han recollit els 40 ordinadors que AGC Pharma Chemicals Europe ha donat per iniciativa dels treballadors. La donació s'ha fet de manera gratuïta i servirà perquè la Regidoria d'Educació  faci arribar aquests portàtils als nens i nenes que ho puguin necessitar en cas que tornin les classes virtuals, segons quina sigui l'evolució de la pandèmia.

La regidora d'Educació, Lurdes Borrell, ha explicat que "vam començar a parlar d'aquesta donació al principi del confinament2. "Durant aquests mesos, s'han fet els tràmits legals per buidar els ordinadors de dades i informació, seguint la llei de protecció de dades", ha afegit la regidora. Lurdes Borrell ha detallat que en cas que s'hagin de fer classes virtuals les escoles indicaran a la Regidoria d'Educació quines famílies necessiten material informàtic i se'ls hi farà arribar perquè en puguin fer ús i seguir el curs amb normalitat. "Volem donar les gràcies a l'empresa i els seus treballadors per haver fet aquesta donació que pot ajudar a moltes famílies", ha apuntat Lurdes Borrell. 

Imatge de la donació feta aquest matí a les instal·lacions d'AGC Pharma Chemicals Europe. Foto: AjMalgrat.
Imatge de la donació feta aquest matí a les instal·lacions d'AGC Pharma Chemicals Europe. Foto: AjMalgrat.