1.400 nens i nenes de totes les escoles han participat avui en una jornada de neteja de la platja

Última revisió 25-02-2020 15:18
11/02/2020

Els 6 centres educatius de Malgrat de Mar han organitzat avui dimarts una jornada escolar de neteja de la platja, en la qual hi han participat 1.400 alumnes. Alumnes de 5è i 6è de Primària, i tots els de Secundària han pres part en la neteja de la platja, dividida en 12 trams des de les pistes d'atletisme fins a l'avinguda dels Pins. L'Ajuntament hi ha col·laborat preparant la logística de la neteja des de la Regidoria de Medi Ambient. 

La iniciativa dels centres educatius té com a filosofia que "els nois i noies de Malgrat s'impliquin en aquesta tasca de neteja i que aquesta activitat els ajudi a prendre consciència de la importància de salvaguardar els nostre entorn". Així ho diu el comunicat conjunt que han enviat els centres a les famílies.

La regidora d'Educació, Lurdes Borrell, ha explicat que "hem donat tot el suport a aquesta acció que creiem molt positiva per implicar els nens i nenes en tenir cura del nostre entorn i del medi ambient". "El més important no era la neteja, sinó que és una tasca educativa. El valor educatiu que es vol transmetre de conscienciació", ha afegit la regidora. 

En la jornada han participat: Escoles Fonlladosa, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Marià Cubí i Soler, Escoles Maristes Sant Pere Chanel, Institut Ramon Turró i Darder i Escola Vedruna. Durant la neteja s'ha trobat una serp i una granota.