Campanya per promocionar el comerç i la restauració de Malgrat

Última revisió 06-11-2020 17:33
06/11/2020

La Regidoria de Promoció Econòmica posa en marxa una campanya per impulsar el comerç i restauració locals en plena crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19. Es vol promoure el consum local amb un vídeo realitzat amb la col·laboració de comerciants i restauradors del municipi. L'Ajuntament anima els malgratencs i malgratenques a fer costat als establiments locals en aquests moments tan complicats. 

 

 

La Regidoria de Promoció Econòmica vol donar visibilitat al comerç local i destacar la importància de l'activitat comercial i de restauració per al poble, posant en valor també les persones que amb el seu esforç diari ofereixen a la ciutadania tots els productes i serveis necessaris, tot i les restriccions imposades per la pandèmia sanitària. Un vídeo promocional del comerç i la restauració de Malgrat anima a comprar i consumir en els establiments del municipi. El vídeo destaca els valors de pròximitat, cohesió social i dinamització del poble, que aporten els comerços, bars i restaurants locals. 

El regidor de Promoció Econòmica, Ludwig Hasko, ha manifestat que "no podem oblidar el petit comerç que sempre ha estat un referent de proximitat i qualitat, posicionant-se com una peça clau dins l'engranatge de desenvolupament socioeconòmic". "Amb aquesta campanya, animem a tota la ciutadania a fer les seves compres a les botigues del poble, que han fet un gran esforç adaptant-se a la situació actual i oferint un servei de qualitat, i amb totes les mesures de seguretat", ha afegit. El regidor ha volgut destacar que "quan tots els serveis estiguin novament en marxa, tornar-los a gaudir ha de tornar a convertir-se en el nostre costum". "És a les nostres mans contribuir que el comerç local, de proximitat i qualitat de Malgrat continuï viu. Volem animar a tots els nostres veïns que escullin comerç local com a referent", ha afirmat. 

 

Mira aquí el vídeo promocional.

Una imatge del vídeo promocional del comerç local. Foto: AjMalgrat.
Una imatge del vídeo promocional del comerç local. Foto: AjMalgrat.