Preinscripcions per a la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets a partir del 8 de maig

Última revisió 12-12-2019 10:51
02/04/2019

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest migdia el calendari, els criteris de preinscripció i la matrícula de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets. Les preinscripcions seran del 8 al 17 de maig de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i de 15 h a 16.30 h.

La Junta també ha aprovat adjudicar a l'empresa Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals de la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB), el servei d'assistència tècnica de la Taula del Delta de la Tordera i de la Baixa Tordera per un import de 15.000 euros.

A més, s'han aprovat les bases específiques reguladores del procediment de selecció del personal de direcció i de coordinació del Casal d'Estiu Municipal 2019 amb caràcter temporal. Es poden presentar instàncies del 4 al 13 d'abril. També s'han aprovat les bases específiques reguladores del procediment de selecció del personal monitors/es titulats/des, i en període de pràctiques, del Casal d'Estiu Municipal 2019 amb caràcter temporal. Es poden presentar instàncies del 4 al 17 d'abril.

També s'ha tirat endavant l'aprovació de la cessió de fotografies de l'Arxiu Municipal a l'Editorial Efadós segons el conveni signat per col·laborar amb l'edició del llibre "Palafolls desaparegut".

La Junta també ha aprovat l'acceptació de la subvenció de suport econòmic per al finançamenten l'àmbit de Benestar Social per un import de 52.735,54 euros.