El govern municipal allarga el permís d'ampliació de la superfície de les terrasses fins el 31 de desembre

Última revisió 25-03-2021 13:56
25/03/2021

El govern municipal ha decidit tornar a allargar el termini del permís que fa possible que bars, restaurants i cafeteries hagin ampliat l'espai de les seves terrasses a la via pública per mantenir les distància entre els clients i complir així amb les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19. El termini s'ha ampliat fins al 31 de desembre.

El regidor d'Activitats i Ocupació de la Via Pública, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que s'ha decidit tornar a allargar el termini perquè "la restauració és un dels sectors més castigats per les restriccions". "Pensem que és una bona manera d'estar al seu costat. A més, ho fem perquè ha estat una mesura ben acollida i és una mesura que permet mantenir les distància de prevenció i seguretat de les restriccions de la pandèmia", ha afegit. Óliver Sánchez-Camacho ha remarcat que “la voluntat és ajudar al màxim a aquest sector, sempre dins les responsabilitats que té l'Ajuntament ". “Demanem també que els responsables de bars, restaurants i cafeteries que tinguin aquestes terrasses a la via pública, així com els clients, sigui molt curosos amb el compliment de les mesures de prevenció i les distancies de seguretat. I continuïn sent responsables amb fer compatibles aquestes terrasses amb el descans dels veïns i veïnes, mantenint un ordre perquè hi hagi una bona convivencia”, ha subrallat el regidor.

El passat mes de desembre es va aprovar un document amb els criteris tècnics que determinen aquesta ampliació de les terrasses durant la crisi sanitària de la covid-19. L'Ajuntament va aprovar aquest permís d'ampliació l'any passat durant l'estat d'alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19.  Des de llavors s'han prorrogat els terminis. 

Imatge d'aquest matí a la plaça de l'Església. Foto: AjMalgrat.
Imatge d'aquest matí a la plaça de l'Església. Foto: AjMalgrat.