Una exposició sobre famílies trans obre el programa commemoratiu del 25 N per a l'eliminació de la violència vers les dones

Última revisió 02-11-2021 14:06
02/11/2021

La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ ha organitzat un extens programa d'activitats per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre. El programa s'obre aquest divendres amb la inauguració de l'exposició fotogràfica de l'artista Mar C. Llop "Famílies trans. Construccions identitàries". Les activitats incloses en el programa s'allargaran fins a l'1 de desembre. 

La mostra s'inaugurarà aquest divendres a les 19 h a la Biblioteca La Cooperativa i es podrà visitar fins al 20 de novembre. Es tracta d'una exposició que mostraels processos de 28 famílies que tenen infants trans. 

Les activitats per conscienciar sobre la violència que pateixen les dones inclouran també altres activitats com una xerrada i una sortida sobre "La maternitat d'Elna", una xerrada sobre la transsexualitat, la projecció d'un documental sobre les dones al camp de concentració de Ravensbrück, una xerrada sobre les diferències entre el cervell femení i el masculí, teatre social per denunciar les situacions de masclisme que les dones pateixen en el seu dia a dia, contes amb perspectiva de gènere per a la mainada, entre altres. 

Consulta aquí el programa del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.