Un espectacle itinerant encendrà els llums de Nadal el 27 de novembre

Última revisió 24-11-2021 12:17
19/11/2021

L'Àrea de Promoció del Municipi ja té a punt l'acte per fer la tradicional encesa dels llums de Nadal el pròxim dissabte 27 de novembre. Hi haurà un espectacle teatral per a públic familiar des de l'avinguda Mediterrània i fins a la plaça de l'Església. 

L'espectacle itinerant començarà a les 18 h i recorrerà l'avinguda Mediterrània, avinguda del Carme, carrer del Mar, carrer de Ramon Turró, carrer d'en Blanch, carrer del Carme i plaça de l'Església, on es farà la simbòlica i ja tradicional encesa de llums de Nadal. 

Els ornaments de Nadal d'enguany són als carrers de la Travessera de Mercat, Passada, Desclapers, Mar, Ramon Turró, Carme, avinguda Mediterrània, carrer Lleida, Pirineus, avinguda Tarragona, plaça de les Mines de Can Palomeres, plaça Josep Anselm Clavé, plaça de l'Església, avinguda del Bon Pastor, plaça Marià Cubí, carrer Sant Esteve, rotonda accés al barri de Can Palomeres, Parc de Can Campassol i façana de l'Ajuntament. Una de les novetats és que s'il·lumina amb els ornaments nadalencs la zona de la plaça de Pere III, responent a una demanda feta pels comerciants de la zona. Els llums de Nadal es tancaran el 6 de gener.