Un cicle de nou dies de música al carrer reprèn dissabte el programa d'activitats de Nadal

Última revisió 09-12-2021 13:44
09/12/2021

L'Àrea de Promoció del Municipi organitza un cicle de nou dies de música al carrer des d'aquest dissabte i fins al 4 de gener. Vint músics d'estils diferents actuaran a diferents punts del centre del poble -Plaça de Josep Anselm Clavé, carrer Desclapers, carrer del Carme, carrer de Mar i carrer Ramon Turró. Aquesta activitat reprèn l'agenda de Nadal, que s'allargarà fins al 5 de gener i que inclou activitats per a totes les edats, especialment per a la mainada. Promoció del Municipi ha programat moltes i variades activitats per als infants. Enguany, a més, torna el Quinto de Nadal. 

L'Àrea de Promoció del Municipi aposta fort aquest Nadal per la música al carrer i per oferir a la mainada un ampli ventall d'activitats. 'Música en viu al carrer' s'estrenarà aquest dissabte amb un format de tres actuacions al dia a la mateixa hora a tres punts diferents del centre del poble. Hi actuaran Chucho, Chicharro, Itsagorack, Joan Blau, Strangers, Enric Ez, Versiona2, Asori, Roigè, Meryn Sait, Mike LaMotta, Alba Miràs, Culli, Sam Ramos, Núria Conangla, Ramon Barr, Ibra Tomba Tomba, Vol Menor, Madamme Mustash i Dàhlia Duran. El calendari de 'Música en viu al carrer' comença l'11 de desembre amb l'actuació de Chucho,  Chicharro i Itsagorack; el 18 de desembre Chucho, Joan Blau i Strangers; el 23 de desembre Enric Ez, Vesiona2 i Asori; el 27 de desembre Roigè, Meryn Sait i Mike LaMotta; el 29 de desembre Alba Miràs, Culli i Sam Ramos; el 30 de desembre Núria Conangla, Culli i Ramon Barr; el 2 de gener Ibra Tomba Tomba, Versiona2 i Vol Menor; el 3 de gener Núria Conangla, Alba Miràs i Joan Blau, i el 4 de gener Madamme Mustash, Dàhlia Duran i Roigè. 

Les actuacions s'intercalaran: un dia actuaran tres músics entre la plaça de Josep Anselm Clavé, cantonada de Carme amb Desclapers i final del carrer de Mar, i al següent, tres músics diferents ho faran al carrer Desclapers davant la Biblioteca La Cooperativa, inici carrer de Mar i carrer de Ramon Turró. 

 

Moltes activitats per a la mainada

La música serà protagonista, però també la mainada que podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats per a tots els gustos. Hi haurà petites atraccions de fira, un trenet, un circuit de segway, jocs de fusta gegants i circuit de cars a pedals, a més, d'un taller de centres florals per a la mainada. També hi haurà 'Nadal al Centre Cívic' amb activitats i tallers per a nens i nenes fins a 12 anys al Centre Cívic, que inclourà un planetari, entre altres. També es farà el 'Nadal game party' al pavelló municipal de l'avinguda de Tarragona amb tornejos de Fifa 22, Just Dance 2022, Play Station 4 i Play Station 5, a més, de zones de realitat virtual, experiències Premium, Nintendo Switch, combat cooperatiu de Nerf, ball de Xbox amb vídeojocs, entre altres. 

Una de les novetats d'enguany és també que tornarà a fer-se el 'Quinto de Nadal' el dia de Sant Esteve, 26 de desembre, organitzat per l'Associació de Comerciants al Pavelló Germans Margall.