Un centenar de nens i nenes fan dibuixos per a les persones de les residències en una iniciativa de la Regidoria de la Gent Gran

Última revisió 04-05-2020 12:48
04/05/2020

100 nens i nenes de les escoles Marià Cubí, Mare de Déu de Montserrat i Vedruna han participat a la crida de la Regidoria de la Gent Gran per fer arribar a les persones ingressades en residències dibuixos i missatges de suport i solidaritat. 

La Regidoria de Gent Gran continuant amb la voluntat de fomentar la socialització de les persones grans i treballar valors com el respecte, l’empatia i la solidaritat amb els més joves, va demanar a les escoles de Malgrat si volien participar en una iniciativa perquè els seus alumnes fessin dibuixos de suport a les persones grans. 

Més d’un centenar de nenes i nens de les escoles Marià Cubí, Mare de Déu de Montserrat i Vedruna, de totes les edats de Primària, han fet dibuixos per donar ànims a les persones grans de les residències de Malgrat. 

Les escoles han fet arribar els dibuixos en format digital i l’Ajuntament n’ha imprès còpies per a les residències de persones grans del poble. 

 

 

Dibuixos per a gent gran
Dibuixos per a gent gran