Termini obert per demanar les beques per al transport públic per a joves que estudien fora de Malgrat

Última revisió 26-07-2022 09:03
26/07/2022

El termini per sol·licitar una beca de transport públic per a joves que estudien fora de Malgrat ja és obert. Fins al 26 d'agost es pot tramitar a través de la web i presencialment, al Centre Cívic. És una línia d'ajuda per als joves d'entre 16 i 30 anys que estudien fora de Malgrat de Mar. 

 

Aquesta ajuda econòmica vol facilitar l’accés als estudis de cicles formatius de grau mitjà  i superior d’especialitats que no es puguin cursar en el municipi a joves empadronats en el municipi com a mínim els últims tres anys i que estiguin matriculats en ensenyaments d’educació postobligatòria.

Els requisits per poder sol·licitar una beca per al transport seran tenir entre 16 i 30 anys; haver estar empadronat com a mínim tres anys i viure a Malgrat de Mar; estar cursant cicles formatius de grau mitjà, grau superior de totes les famílies professionals i estudis universitaris, inclosos els postgraus i màsters; haver aprovat totes les assignatures en finalitzar el curs anterior o el vigent, entre altres. 

 

La sol·licitud es pot tramitar aquí o bé presencialment al Centre Cívic, demanant cita prèvia al 93 761 98 13.

Estació de trens
Imatge d'arxiu de l'estació de trens. Foto: AjMalgrat.