Sessió informativa per a empreses per donar a conèixer la nova llei d'igualtat

Última revisió 07-03-2022 12:55
07/03/2022

LÀrea d'Ocupació, Formació i Empresa posa en marxa una sessió informativa per donar a conèixer la nova llei d'igualtat, coincidint amb els actes de comemmoració del Dia Internacional de les Dones del 8 de març. Està adreçada a les empreses i es farà en dues jornades online els dies 22 i 24 de març. Les inscripcions ja són obertes. 

Sota el títol Igualtat de gènere, més enllà de l'aplicació d'una llei, la sessió informativa està adreçada a persones empresàries, responsables dels departaments de Recursos Humans i personal de comandament intermedi interessades en la igualtat de gènere o que volen implementar-la en la seva empresa. L'objectiu és donar a conèixer la nova llei d'igualtat, resoldre dubtes i sensibilitzar i fomentar la presa de consciència sobre la importància de la igualtat de gènere a les empreses.

Aquesta sessió informativa donarà a conèixer la nova llei d’igualtat, explicant les obligacions que tenen les empreses en aplicar aquesta llei, informant de les ajudes per posar en marxar un pla d’igualtat, definint els passos a seguir per poder posar en marxa una política d’igualtat real en les empreses i promovent la importància de posar en marxa polítiques d’igualtat en les empreses.

Aquesta acció, que impartirà la consultora Societat i Empresa, tindrà una durada de 5 hores, que es portarà a terme de forma online en dues jornades, els dies 22 i 24 de març de 15 a 17.30h.

Les inscripcions ja són obertes aquí.