Sessió formativa i de sensibilització sobre autoprotecció i suport vital bàsic, el 15 de juny al Centre Cívic

Última revisió 12-12-2019 23:23
04/06/2015

La Regidoria de Salut Comunitària organitza un curs d'autoprotecció i suport vital bàsic, que tindrà lloc el proper 15 de juny al Centre Cívic. Aquesta formació està a adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc (monitors, entrenadors, docents, entre altres). Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca.

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca.? L'evidència científica ha establert que les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau, en aquest ordre: el reconeixement precoç de l'aturada i l'activació del sistema d'emergències, l'inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril·lació precoç. Per aquest motiu, el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Català de Ressuscitació per fer sessions formatives.

D'aquesta manera, la Regidoria de Salut Comunitària organitza aquest curs, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que es farà el dilluns 15 de juny de 9 h a 13 h al Centre Cívic. Les persones interessades a prendre'n part han d'enviar un correu a territorisostenibilitat@ajmalgrat.catDocuments adjunts