Obertes les inscripcions per al pròxim curs del Centre de formació de persones adultes Cases dels Mestres

Última revisió 07-09-2023 12:36
07/09/2023

El Centre de Formació d'Adults Cases dels Mestres té obert el període de matriculacions per al curs 2023-2024 fins al dia 14 de setembre. El tràmit d'inscripció es fa presencialment, a excepció, dels cursos de llengua anglesa, que es faran online. 

El termini d'inscripcions dels cursos que oferta el Centre de formació de persones adultes Cases dels Mestres és obert fins al pròxim 15 de setembre. Els tràmits s'han de fer presencialment al mateix centre en horari de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h, i els dimecres de 16 h i 19 h. En el cas dels cursos de llengua anglesa, el tràmit d'inscripció s'ha de fer online.  Els alumnes d'aquests cursos hauran de fer una entrevista i una prova de nivell.

El Centre de formació de persones adultes Cases dels Mestres ofereix a més dels cursos d'anglès, altres formacions d'alfabetització i instrumentals, d'alfabetització digital, de castellà per a estrangers i de català. També es fa el Graduat en Educació Secundària, i es prepara l'alumnat per a les proves d'accés de Grau Mitjà, de Grau Superior i a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys. En el cas dels cursos reglats, les persones que van realitzar l'entrevista i la prova de nivell al juny ja poden recollir la matrícula.

 

 

Imatge d'arxiu del Centre de formació de persones adultes Cases dels Mestres
Centre de formació de persones adultes Cases dels Mestres. Foto: AjMalgrat.