Obertes les inscripcions per a les xerrades sobre consum elèctric de la Setmana de l'Energia

Última revisió 18-10-2021 14:36
18/10/2021

La Regidoria de Medi Ambient organitzarà un any més activitats per commemorar la Setmana de l'Energia, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. L'objectiu és promoure la sensibilització i la conscienciació entre la ciutadania de la necessitat de l'estalvi i l'eficiència energètica. El consum d'electricitat centrarà dues xerrades que es faran el 29 i 30 d'octubre a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. Les inscripcions ja són obertes. 

La regidoria ha programat dues xerrades amb la voluntat d'implicar la ciutadania com a peça clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que es fa servir en el dia a dia.

La primera es farà el divendres 29 d'octubre i parlarà d'Estalvi, eficiència i facturació energètica i anirà a càrrec de Salvador Serrat del grup local del Maresme-la Selva Marítima de la cooperativa Som Energia. La sessió començarà a les 19 h. La inscripció es pot fer aquí.

La segona xerrada, el dissabte 30 d'octubre, tractarà sobre Autoconsum energètic i anirà a càrrec de Cristian Suñé també del grup local del Maresme-la Selva Marítim. Començarà a les 18 h. La inscripció es pot fer aquí.