Medi Ambient ha posat en marxa avui una duatló per conscienciar de l'emergència climàtica a joves de Secundària

Última revisió 05-11-2021 13:50
05/11/2021

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat avui divendres l'activitat adreçada als centres d'educació de Secundària, dins la Setmana de l'Energia, de la "Duatló del Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i el Clima". Es tracta d'una gimcana interactiva amb l'objectiu de conscienciar els joves de 2n d'ESO de l'emergència climàtica, així com per donar a conèixer les accions que l'Ajuntament porta a terme en favor d'un desenvolupament sostenible.

 

Avui, han participat en la primera jornada de la Duatló els alumnes de l'Escola Maristes Sant Pere Chanel. La gimcana consisteix a anar per diferents indrets del poble, on els joves troben codis QR amb explicacions d'accions que l'Ajuntament porta a terme per lluitar contra el canvi climàtic com la millora de la biodiversitat, generació d'energies renovables, estació de punt de recàrrega de vehicles elèctrics, entre altres. Amb aquesta informació, els alumnes han de desxifrar un enigma. 

En aquesta activitat que avui comença i s'allargarà una setmana, hi participen alumnes de 2n d'ESO del Chanel, Institut Ramon Turró i Darder i Escoles Fonlladosa.