Malgrat tindrà un circuit per a bicicletes al costat del camp de futbol

Última revisió 25-01-2022 12:02
26/10/2021

La Regidoria d'Esports crearà un circuit per a bicicletes, el primer 'bike park' de Malgrat de Mar. La Junta de Govern Local de dijous passat va adjudicar les obres del 'bike park', que s'ubicarà als terrenys municipals que hi ha entre el Camp Municipal d'Esports i la pista polivalent. Serà utilitzat per l'escola de ciclisme de l'associació MRT Cycling Club Malgrat i també restarà obert a la ciutadania. 

La junta va adjudicar els treballs per condicionar el terreny amb relleus, obstacles i monticles per donar forma al circuit per a bicicletes, a l'empresa especialitzada en aquesta pràctica esportiva Ricard Grimal SAA per un import de 5.239,88 euros. A més, es col·locarà il·luminació en el terreny.

El regidor d'Esports, i quart tinent d'alcalde Ludwig Hasko, ha explicat que "es farà aquest circuit per a bicicletes a petició de les entitats". "El circuit cobrirà les demandes de l'escola de ciclisme i que podrà ser utilitzar per la ciutadania en general, fora dels horaris de l'escola", ha detallat Ludwig Hasko. En aquests moments, l'associació MRT Cycling Club Malgrat porta a terme la seva activitat de manera provisional, mentre no estigui enllestit el bike park, a les pistes municipals d'atletisme.