Malgrat organitza la 1a Fira d'Ocupació i Formació el 7 de març

Última revisió 23-02-2024 08:05
22/02/2024

Les Regidories d'Ocupació, Formació, Empresa i Inserció Laboral, Educació, Comerç i Turisme organitzen la 1a Fira d'Ocupació i Formació de Malgrat de Mar, que porta per lema "Informa't, Forma't i Ocupa't". Tindrà lloc el pròxim 7 de març de 10 h a 14 h al Pavelló Germans Margall. La jornada és oberta a tothom i està adreçada especialment a persones en recerca activa de feina i a les que vulguin conèixer l'oferta formativa del territori. 

La fira vol ser un espai de trobada entre les empreses locals i el talent local. Entre els objectius d'aquesta iniciativa hi ha fomentar l'orientació laboral i formativa, oferint als assistents l'oportunitat de conèixer les diferents opcions de recerca de feina existents, les possibles sortides laborals i de formació. També es vol connectar el teixit empresarial local amb els centres educatius, els estudiants i les persones en recerca de feina, així com promoure les empreses locals. 

Informa't, Forma't i Ocupa't comptarà amb la presència de deu centres de formació professional, universitària i de persones adultes del territori, que donaran a conèixer la seva oferta formativa; disset entitats que treballen per millorar l'ocupabilitat de les persones en recerca activa de feina, i quinze empreses locals que necessiten cobrir llocs vacants.

 

Càpsules i Speed Job Dating

Durant la jornada s'oferiran també sessions breus per oferir informació pràctica sobre diferents qüestions relacionades amb la recerca de feina i la formació: Cartera de serveis del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Com fer un bon currículum, Com cercar feina, Coneix el Servei Local d'Ocupació, Com preparar una entrevista de feina, Acredita't: Acreditació de competències professionals, L'Escola d'Adults: Educació al llarg de la vida, Com fer un bon currículum, Com cercar feina, Coneix i participa de la Brigada Jove i Com preparar una entrevista de feina.

A més, s'organitzaran Speed Job Dating, unes entrevistes ràpides entre empreses que cerquen persones treballadores i aspirants que cerquen feina.

Les places per a les Càpsules informatives i l'Speed Job Dating (inclosa la sessió preparatòria) són limitades i cal inscriure's aquí.

 

 

Consulta a sota tota la informació relacionada amb la 1a Fira d'Ocupació i Formació de Malgrat de Mar. 

Fira d'Ocupació i Formació. Foto: AjMalgrat.
1a Fira d'Ocupació i Formació. Foto: AjMalgrat.