Malgrat, escenari del documental "Barcelona Surf Destination", que en 2022 s'estrenarà a Rakuten TV

Última revisió 26-10-2021 11:32
26/10/2021

"Barcelona Surf Destination" és un documental de viatges, en el qual el surf és el fil conductor, que la productora Surf Chanel estrenarà en 2022 en el seu canal especialitzat i també en Rakuten TV. Està protagonitzat pel surfista brasiler Ítalo Ferreira -primer campió olímpic de la història del surf- juntament amb el també surfista de Barcelona Àlex Vilalta. El rodatge a les platges de Malgrat de Mar es va fer dissabte. La voluntat de l'Ajuntament de participar en aquest projecte és promocionar Malgrat com a destinació turística d'esports, promocionant aquesta activitat aquàtica i les seves diferents modalitats. 

El rodatge de Barcelona Surf Destination es va fer a la Platja de la Conca dissabte passat i hi van participar Àlex Vilalta i Ítalo Ferreira, i també persones vinculades al Club Kite Malgrat. 

L'argument del documental gira al voltant d'Ítalo Ferreira, que farà un recorregut per Barcelona amb Àlex Vilalta. Els dos protagonistes també fan un viatge per diferents localitats de les comarques barcelonines com Castelldefels i Malgrat del Mar. Ítalo no només posarà al descobert les meravelles del món del surf sinó que, amb el surf com a fil conductor, portarà als espectadors per diversos pobles presentant la seva gastronomia, patrimoni, personatges, esport i aventura. Vilalta acompanyarà Ítalo en aquesta aventura que consistirà a recórrer diferents platges i espais per practicar surf, hydrofoil, wakeboard i pàdel surf.

 

Estrena l'any vinent

Barcelona Surf Destination arribarà a les pantalles el 2022. Estarà disponible de forma gratuïta a la programació lineal i a la carta de Rakuten TV, plataforma de Video-On-Demand i streaming amb presència a més de 43 països europeus. També s'emetrà a Surf Channel TV, l'únic canal de televisió a l'Estat espanyol i Europa, dedicat exclusivament al món del surf, que també forma part de la programació lineal gratuïta de Rakuten TV. El documental s'incorporarà a la col·lecció Rakuten Stories, que inclou contingut original i exclusiu de Rakuten TV. 

Un moment del rodatge dissabte passat a la Platja de La Conca de Malgrat. Foto: AjMalgrat.
Un moment del rodatge dissabte passat a la Platja de La Conca de Malgrat. Foto: AjMalgrat.