Malgrat es converteix en un gran parc imaginari amb el Joc en Viu per a les passejades del desconfinament de la mainada

Última revisió 14-05-2020 19:45
14/05/2020

L’Ajuntament, a través d’una iniciativa voluntària del Centre Lúdic i Educatiu Tastaolletes, posa en marxa demà divendres “El Joc en Viu Malgratenc”. Es tracta d’una activitat adreçada a la mainada per aconseguir que visquin el desconfinament com una vivència positiva i els passejos que ara poden fer d’1 hora siguin més divertits i distrets. Hi ha 5 reptes desconfinats i amagats per places i racons de Malgrat.

 

Amb la idea que la mainada gaudeixi de la seva hora de desconfinament diària es posa en marxa El Joc en Viu Malgratenc. Un joc que amaga 5 reptes desconfinats i que s’ha de jugar respectant sempre les normes del desconfinament: mantenir la distància de seguretat i no tocar el material. Fa dies es van pintar uns senyals a diferents punts del municipi i demà s’enllestirà la instal·lació del material del joc amb panells informatius i altres materials.

 

Els 5 jocs seran:

 

-Descobreix la paraula misteriosa que s'amaga a les escales dels Arcs del Castell o a la  Plaça de la Família Maristany.

- Troba la gata Trona a la plaça de Ca l' Arnau o l' estació de tren.

-Resol els enigmes que plantegen els arbres enigmàtics de l'avinguda Mediterrània  o avinguda Bon Pastor.

-Esbrina, a la plaça de l'Església qui és l'autèntic malgratenc de bo de bo.

-Fes d'explorador per Santa Rita.

 

 

La regidora de Cultura i Educació, Lurdes Borrell, ha explicat que “és un joc per a totes les edats i que a més, es pot jugar a diferents punts del municipi”. “ Està pensat perquè l’hora de desconfinament de la mainada sigui una sortida lúdica, divertida i diferent”.

 

El Joc en Viu Malgratenc
El Joc en Viu Malgratenc