Malgrat acull el Campionat Mundial de Muay Thai aquest dissabte

Última revisió 20-10-2021 13:56
20/10/2021

El pavelló Germans Margall acollirà aquest dissabte la quarta edició de "Fight for Glory Internacional Edition", que inclourà el Campionat Mundial de Muay Thai i de K1. Es disputaran més de 20 combats, hi participaran 50 lluitadors de gran projecció internacional i se celebrarà també el trofeu femení Queen of Queens. Aquest esdeveniment esportiu es podrà veure en directe en una setantena de països. El malgratenc Khyzer Hayat de Top King Training Center aspira a guanyar el Campionat Mundial de Muay Thai. El campionat compta amb el suport de l'Ajuntament i el Consell Català de l'Esport.

L'esdeveniment començarà a les 16.30 h amb l'obertura de portes del Pavelló Germans Margall i a partir de les 17 h s'iniciaran els combats. Està previst que a partir de les 20 h, comencin els combats entre els principals lluitadors internacionals que es disputaran dos campionats mundials, un campionat nacional i el trofeu Queen of Queens.

El campionat del món de Muay Thai el disputaran Khyzer Hayat i Kim Falk (Suècia) i el campionat del món de K1 serà entre Samvel Babayan (Team Calvet-Espanya) i Hoang Dink Giang (Suècia/Vietnam). El campionat d'Espanya de K1 enfrontarà dalt del ring a Albert Campos (Club Mugendo-Catalunya) amb Jon Fernández (Club Kanku- País Basc). El trofeu Queen of Queens el disputaran Victoria Boyanova (Team Calvet- Espanya) contra Florine Pascal (França).

Cartell del
Cartell del "Fight for Glory Internacional edition".