Lildami actuarà a les Barraques de Sant Roc el 12 d'agost

Última revisió 12-08-2023 10:28
31/07/2023

Lildami és el cap de cartell dels concerts de Barraques de Sant Roc d'enguany. El popular cantant de trap català actuarà el 12 d'agost i l'acompanyaran aquella nit els malgratencs El Senyor Peix i Tapeo Sound System. Les Barraques seran els dies 11, 12 i 13 d'agost a la Platja de Malgrat Centre, davant de la plaça Xesco Boix. 

La primera nit de Barraques, l'11 d'agost, comptarà amb l'actuació de Mabel Flores, Ketekalles i Dj Jorge Peñafiel. La segona nit serà el torn de El Senyor Peix, Lildami i Tapeo Sound System. Tancarà les Barraques 2023 la Summer Moguda, el diumenge dia 13. 

Les Barraques tindrà enguany amb deu guinguetes d'entitats del poble. 

 

Accés a menors de 16 anys

L'Ajuntament de Malgrat de Mar recorda que els menors de 16 anys que vulguin participar de la festa jove de Barraques de Sant Roc hauran de fer-ho, acompanyats del seu pare, mare o tutor legal, i a més, hauran de portar una autorització signada del seu tutor legal.

La Policia Local informa que els menors de 16 anys només podran accedir als concerts de Barraques de Sant Roc amb una persona major d'edat, que els haurà d'acompanyar durant tota l'estona que estigui dins del recinte fins el moment que surti. A més, en el moment d'entrar, a la porta, hauran de lliurar als agents de la policia una autotizació omplenada i signada per un tutor legal. Aquesta autorització es pot descarregar aquí sota. 

Lildami
Lildami. Foto: Lildami