Les tasques de reasfaltatge de carrers, en la recta final

Última revisió 07-10-2021 12:00
07/10/2021

La campanya de reasfaltatge de carrers ha entrat en la recta final. Ara es treballa al carrer del Segre, on s'aplica un nou asfaltatge de color vermell. Només faltarà reasfaltar un tram de l'avinguda de Francesc Sanllehí i Bosch i enllestir tasques d'acabats als carrers Abat Oliba, Sant Elm i Girona, així com la pintura viària. 

Les obres de reasfaltatge es van iniciar a principi del mes de setembre i s'han portat a terme en una desena de carrers. S'ha renovat el paviment als carrers Joan Maragall, entre Balmes i Verge de Monterrat;  Germanes Torrell; Joan Esquena i Torró; Zenòbia Camprubí; carrer del Segre; Canigó i el tram del carrer Besòs; el lateral de l’avinguda Costa Brava dins la zona industrial de Can Patalina; carrer Sant Elm i tram del Maó; l’Abat Oliva, amb trams dels carrers Caporal Fradera i avinguda del Carme; el carrer Girona entre avinguda Mediterrània i la rotonda del Mes Malgrat, un tram del carrer Josep Maria Folch i Torres i el carrer Badalona.

En total 2.215,84 metres linials amb una superficie de 17.496,35 metres quadrats. El cost dels treballs ha estat de 192.273,50 euros.

Imatge de les tasques de reasfaltatge aquest matí al carrer del Segre. Foto: AjMalgrat.
Imatge de les tasques de reasfaltatge aquest matí al carrer del Segre. Foto: AjMalgrat.