Les ajudes per als establiments d'oci nocturn afectats per la crisi de la COVID-19 es poden demanar fins al 30 de novembre

Última revisió 19-11-2021 12:53
19/11/2021

Les empreses del sector de l'oci nocturn de Malgrat de Mar poden sol·licitar fins al 30 de novembre un ajut per pal·liar els efectes del tancament obligat dels locals arran de la pandèmia de la COVID-19. S'hi destinen 20.000 euros a aquesta línia d'ajuda de l'Àrea de Promoció del Municipi. 

La quantia de la subvenció atorgada s’estableix en un import únic i màxim de 1.000 euros, per llicència municipal concedida. Aquest import es concedirà en la seva totalitat,sempre i quan es justifiqui l’import correctament. En cas contrari, l’import a pagar serà proporcional a la justificació. En qualsevol cas, sempre i quan es compleixin tots els requisits, les subvencions tindran un import mínim de 500 euros.

Malgrat de Mar disposa d’un teixit consolidat d’empreses dedicades a l’oci nocturn, format tant per bars musicals com per discoteques. Aquest col·lectiu s'ha vist fortament afectat per la crisi econòmica que ha generat la pandèmia sanitària de la COVID-19. Les empreses dedicades a l’oci nocturn han hagut de tancar durant mesos i de manera obligatòria els seus locals per les mesures de contenció de la pandèmia. 

Aquí es pot tramitar l'ajuda.