L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa organitza un curs de peó de mecanitzats

Última revisió 27-10-2021 14:05
27/10/2021

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa ha obert avui les preinscripcions al curs de peó de mecanitzats, que es portarà a terme presencialment a partir del pròxim 15 de novembre. El tràmit per preinscriure's s'ha de fer a la web municipal. 

 

Aquesta formació té  una durada de 70 hores lectives, deu de les quals seran teòriques i 60 hores seran pràctiques. L'horari del curs serà de dilluns a divendres de 9 h a 13 hores. La formació inclourà càpsules d'orientació laboral per a millorar l’ocupabilitat dels alumnes. La formació es portarà a terme gràcies a la subvenció 'Projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local’ de la Diputació de Barcelona i COMASTECH, Centre Politècnic Comas, impartirà les classes.

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa porta a terme aquesta acció formativa després de detectar la necessitat de disposar de personal amb coneixements en mecanitzats per part de les empreses del sector que hi en el municipi, a les quals es donarà a conèixer la iniciativa demà en una reunió de treball, per poder comptar amb la seva col·laboració en aquest projecte de dinamització del mercat de treball local.

La preinscripció es pot fer aquí.