L'alcaldessa rep a l'Ajuntament els grups participants en el Festival Internacional de Bandes

Última revisió 09-10-2023 08:21
06/10/2023

L'alcaldessa, Sònia Viñolas, ha presidit la rebuda institucional que l'Ajuntament de Malgrat ha fet aquest matí als grups participants en l'edició d'enguany del Festival Internacional de Bandes de Música (FIBM). Dinou grups procedents de la República Txeca, Polònia, Estònia, Suïssa, Itàlia, Dinamarca, Croàcia, Letònia, Àustria i Espanya prenen part en aquest certamen, que va començar dimecres i s'acomiadarà demà dissabte. 

 

L'alcaldessa ha donat la benvinguda al municipi als representants dels grups participants en aquesta edició del festival: vuit bandes de música, vuit grups folk i tres de majorets. 

El programa del Festival Internacional de Bandes de Música inclou per a avui divendres una desfilada amb la participació de tots els grups folk i bandes de música des del Passeig Marítim a la cantonada amb l'avinguda de Països Catalans fins a la plaça de l'Església. A les 17 h a la plaça de Josep Anselm Clavé, tindrà lloc una exhibició de tots els grups de folk participants en el festival. A la mateixa hora, al Parc de Can Campassol es farà una exhibició de totes les bandes de música participants en el certamen.

El festival s'acomiadarà demà dissabte amb una jornada que començarà amb una exhibició de totes les bandes de música participants a partir de les 10 h al Parc Francesc Macià i es clourà amb una exhibició de tots els grups folk a les 16:30 h al Parc Francesc Macià. 

 

 

 

Rebuda a l'Ajuntament
Imatge de la rebuda institucional aquest matí a l'Ajuntment. Foto: AjMalgrat.