L'alcaldessa dóna la benvinguda a 19 joves d'un institut italià participants en un intercanvi amb el Vedruna

Última revisió 19-05-2022 14:36
19/05/2022

19 joves d'entre 12 i 13 anys de l'Istituto Comprensivo Michele Carlucci del municipi italià de Baragiano, a prop de Nàpols, són a Malgrat de Mar aquests dies, tot participant en un intercanvi amb alumnes de la mateixa edat de l'Escola Vedruna dins el projecte Erasmus + de la Unió Europea. L'alcaldessa, Sònia Viñolas, els ha donat la benvinguda a Malgrat de Mar aquest matí en una recepció celebrada a la sala de plens de l'Ajuntament. 

Els joves van arribar a Malgrat de Mar dimarts a la tarda i hi seran fins dimarts de la setmana pròxima. L'alcaldessa ha felicitat els dos centres educatius per portar a terme aquest projecte conjunt dins el programa Create your own story, que promou els valors de la inclusió, la diversitat, la dignitat i llibertat. Sònia Viñolas també els ha encoratjat a continuar amb aquesta tasca i ha regalat un petit obsequi amb l'skyline de Malgrat de Mar als professors de l'institut italià com a regal de la visita. 

A l'acte també hi ha participat la regidora d'Educació, Lurdes Borrell, que ha donat la benvinguda al grup de joves, així com el primer tinent d'alcaldessa, Jofre Serret,  els sis professors italians de l'intercanvi; 18 joves i 5 professors del Vedruna que participen en el projecte.

Els 18 alumnes de 1r d'ESO del Vedruna que formen part del projecte Erasmus + van viatjar a Baragiano del 26 de març al 2 d'abril. 

Intercanvi Vedruna
Imatge de la benvinguda de l'alcaldessa als joves italians. Foto: AjMalgrat.