L'Ajuntament torna a apostar per la Brigada Jove per donar feina a l'estiu a sis joves d'entre 16 i 22 anys

Última revisió 10-05-2022 14:47
10/05/2022

La Regidoria d'Inserció Laboral torna a posar en marxa el projecte Brigada Jove, adreçat als joves de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'oferir una primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos de la temporada d'estiu. Enguany, s'oferiran sis llocs de treball. Els joves interessats han de presentar una instància. El termini és fins al 20 de maig. 

 

 

El projecte de BrigadJove és un projecte impulsat per la Regidoria d'Inserció Laboral, adreçat als joves de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'oferir una primera experiència laboral remunerada durant els mesos d'estiu. Els joves faran una jornada laboral diària de mitja jornada. 

Enguany, sis joves formaran la Brigada Jove de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. El projecte Brigada Jove s'adreça a joves de 16 a 22 anys, que acreditin estar en situació de desocupació, prèviament inscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i que no cotitizi a cap dels règims de Seguretat Social, i que disposin de la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques del lloc de treball.

Les places que s'oferten enguany són: quatre places per fer tasques d'informació de Medi Ambient i Platges i dues places de coordinació d'informadors de Medi Ambient i platges. els informadors hauran de fer tasques d’informació i seguiment compliment de les normes establertes a les platges, espais protegits i a la via pública del municipi, en temàtiques diverses com la conservació d’espais protegits, usos de la platja, platja de gossos i recollida selectiva. Els requisits són acreditar estar en possessió, com a mínim de Graduat en ESO o haver superat la prova d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà, i demostrar bones habilitats comunicatives en castellà i català. Els llocs de treball de coordinació realitzaran tasques d’informació i seguiment compliment de les normes establertes a les platges, espais protegits i a la via pública del municipi, en temàtiques diverses com la conservació d’espais protegits, usos de la platja, platja de gossos i recollida selectiva. A més, es farà coordinació de tasques dels informadors, traslladant les directrius marcades per les referents tècniques municipals i transferir a aquestes les accions desenvolupades i incidències gestionades, entre d'altres. Els requisits són acreditar estar en possessió, com a miínim del títol de Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior. Es valoraran coneixements en preservació, millora o restauració del medi ambient i experiència en tasques de coordinació de persones a càrrec.

Aquest projecte es porta a terme gràcies als Plans Locals d'Ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona.

 

Més informació aquí.

Imatge d'arxiu de la Brigada Jove 2020
Imatge de la Brigada Jove 2020. Foto: AjMalgrat.