L'Ajuntament, l'escola d'adults i el Centre Cívic s'incorporaran a la 4a marató d'estalvi energètic del febrer

Última revisió 12-12-2019 23:09
13/12/2018

L'Ajuntament de Malgrat de Mar prepara ja la seva participació a la 4a edició de la Marató de l'Estalvi Energètic, que es farà el febrer pròxim. Es tracta d'una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia, que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica. Malgrat és el municipi més petit dels 10 de tot Catalunya que hi participen -inclosa la ciutat de Barcelona. Enguany s'afegeixen l'edifici de

Durant el dia d'ahir dimecres, es van portar a terme les auditories prèvies als 5 equipaments municipals que participaran en aquesta edició de la marató per veure quines accions es poden aplicar per reduir els consums, així com explicar a les persones encarregades d'aquests edificis i als usuaris com funciona aquesta iniciativa.

Malgrat de Mar torna a participar per tercer any consecutiu a la Marató d'Estalvi Energètic que es portarà a terme durant el mes de febrer de 2019, i que té com a objectiu reduir els consums d'aigua, electricitat i gas dels edificis municipals de l'Ajuntament, Centre Cívic, Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres i a les escoles públiques Marià Cubí i Soler i Mare de Déu de Montserat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que l'estalvi energètic aconseguit es destini a prevenir i combatre la pobresa energètica.