L'Ajuntament contracta temporalment set persones que estaven a l'atur

Última revisió 28-02-2022 11:34
14/02/2022

La Regidoria d'Inserció Laboral informa que s'ha contractat 7 persones gràcies a les subvencions rebudes pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, adquirint experiència laboral en un entorn real de treball, per a la seva inserció laboral. Avui dilluns han començat a treballar i l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Sònia Viñolas, els ha donat la benvinguda aquest matí. 

La contractació d'aquestes persones ha estat viable gràcies a les subvencions rebudes pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social, Treball i Formació 2021 i Treball als Barris 2021 i al confinançament de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Dues persones han estat contractades dins el Programa Treball i Formació 2021 a la línia DONA i faran, durant 12 mesos a jornada completa, tasques d'auxiliar administratiu per donar suport a les àrees de Serveis Socials i a l'Àrea de Qualitat de Vida. Dues persones més han estat contractades a través de la línia MG45 del Programa Treball i Formació 2021 i faran també, durant 12 mesos a jornada completa, tasques d'agents cíviques per donar suport a l'ascensor inclinat del Parc del Castell i al cementiri municipal. A més, tres persones més han estat contractades durant sis mesos amb una jornada del 66,6% dins el projecte Posem-hi color Programa Treball als barris 2021 un com a oficial de pintura i dos peons de pintura.