L'Ajuntament contracta temporalment 7 persones que estaven a l'atur

Última revisió 01-03-2021 11:52
01/03/2021

La Regidoria d'Inserció Laboral informa que s'ha contractat 7 persones gràcies a les subvencions rebudes pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Avui dimarts, comencen a treballar 4 persones contractades dins el Programa Treball als Barris 2020. 

El 23 de febrer va començar a treballar una auxiliar administrativa de suport a Serveis Socials amb un contracte de 12 mesos i un 100% de la jornada, gràcies al programa Treball i formació DONA. Avui mateix, comencen a treballar a l'Ajuntament 4 persones contractades dins del Programa Treball als Barris 2020 amb una jornada del 66,6% i durant sis mesos: 1 agent cívica de l’ascensor dins del projecte ‘Millora de l’accessibilitat i vigilància del Parc del Castell’, 1 oficial i 1 peó d’obres dins del projecte ‘Millores d’accés per persones amb mobilitat reduïda al barri'; i 1 tècnica auxiliar en Inserció Laboral dins del projecte ‘Dinamització del Club de la feina’.

Per altra part, segons ha informat la Regidoria d'Inserció Laboral, el pròxim 8 de març començarà a treballar dins del Programa Treball al barris 2020, amb una jornada del 66.6% i durant sis mesos: 1agent cívic de Parc Francesc Macià dins del projecte ‘Civisme al Parc Francesc Macià’.

El passat 2 de febrer es va incorporar una educadora social dins del projecte ‘Suport a serveis socials en l’atenció a la infància en risc’ del Programa Treball als barris 2020, amb una jornada del 66,6% i durant sis mesos

El programa Treball als barris 2020 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya està finançat pel Ministerio de Trabajo y Economia Social.