La programació de Sant Jordi, MalgrART, aixecarà el teló el 16 d'abril amb 31 propostes fins al dia 23

Última revisió 03-04-2023 14:28
03/04/2023

La Regidoria de Cultura obrirà el programa d'activitats del MAlgrART 2023 el pròxim 16 d'abril. Les diverses disciplines artístiques com la música, la dansa, la pintura, la poesia i el teatre seran protagonistes juntament amb les entitats locals de les nombroses activitats incloses en el programa d'enguany. Les activitats s'allargaran fins al 23 d'abril, diada de Sant Jordi. 

MalgrART tornarà a posar en valor les aportacions culturals d'entitats locals amb un tast de la seva activitat. La mostra d'art promou, per Sant Jordi i des de fa dotze anys, la cultura al carrer com a espai de gestió cultural i participació activa de la ciutadania. 

El programa inclou una àmplia oferta de música, dansa, teatre i pintura, així com tallers de manualitats i contes per a la mainada; tallers i demostracions de puntes de coixi i de patchwork; el bestiari de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals, entre molts altres.

Els actes comançaran el dia 16 i s'allargaran fins al 23 d'abril. Al llarg d'aquests dies hi haurà dansa oriental, cinema per a la mainada, tallers, recital de poesia, partides de Scrabble, xerrada de divulgació musical, mostra de dansa, contes, teatre, cant coral, classe magistral de pintura, entre altres.

El dia de Sant Jordi es clourà MalgrART amb les tradicionals parades de llibres i roses que hi haurà al poble durant tot el dia; així com la proposta de sortir a pintar al carrer del Cercle Artístic Malgratenc, un concert de jazz i coral amb la Coral Jove Contrapunt i la Coral Jove de la Sant Jordi; taller de patchwork, teatre i el concert del Cor Sibemoll que celebra els seus vint-i-cinc anys de trajectòria. 

La Regidoria de Cultural també lliurarà dins de MalgrART els premis literaris del 4t Concurs de Microrelats i 2n Concurs de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. Serà el dia de Sant Jordi a partir de les 10:30 h a la Sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. 

 

 

Consulta sota el programa d'activitats de MalgrART 2023. 

MalgrART 2023
MalgrARt 2023. Foto: AjMalgrat.

Documents adjunts