La Policia Local celebra la tradicional festivitat del seu patró

Última revisió 29-09-2023 10:48
28/09/2023

La Policia Local ha celebrat aquest migdia la tradicional festivitat del seu patró a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. Aquest acte, presidit per l'alcaldessa, Sònia Viñolas, és un homenatge i reconeixement al cos policial. 

L’Inspector en Cap, Joaquim Martínez, ha fet balanç d'aquest últim any, durant el qual s'ha produït un augment dels dels delictes, amb un total de 1.514, amb un increment dels furts i de les estafes per Internet. També ha parlat del pla director del cos, que ha de ser una eina per millorar l'eficiència del departament. 

L'inspector ha detallat que al llarg d'aquest últim any la Policia Local ha gestionat 17.000 trucades de telèfon, més d'11.000 serveis i més de 4.000 expedients administratius tramitats. També s'han interposat més d'11.000 denúncies de trànsit i 1.000 denúncies administratives per infraccions a ordenances, reglaments o lleis. 

La Policia Local en aquests mesos ha intervingut en 65 accidents de trànsit, en els quals s'han produït 18 ferits, han detingut o investigat més de 350 persones i l'Oficina d'Atenció Ciutadana del cos ha recollit més de 1.000 denúncies per infraccions penals.  

Per la seva part, l’alcaldessa, Sònia Viñolas ha reconegut públicament la feina feta pels agents. "És un acte emotiu, de reconeixement i gratitud cap a tots aquells que amb amabilitat, cordialitat i respecte vetllen pel nostre dia a dia", ha dit l'alcaldessa durant la seva intervenció en l'acte. 

També s'han lliurat medalles i felicitacions públiques a agents que han tingut actuacions destacades durant aquest 2023. 

Acte de celebració de la Policia Local
Imatge de l'alcaldessa i l'Inspector en Cap de la Policia Local durant l'acte. Foto: AjMalgrat.