La desembocadura de la Tordera, protagonista del programa "Espacio azul" de Surf Channel

Última revisió 28-10-2021 13:38
28/10/2021

El programa sobre sostenibilitat "Espacio azul" de Surf Channel, que s'emet a Vodafone TV, ha gravat aquest matí un reportatge sobre la desembocadura de la Tordera, que es podrà veure el pròxim mes de desembre. 

El reportatge parla sobre la formació de la llacuna arran del temporal Gloria, així com de l'interès turístic que desperta aquest espai, que l'Ajuntament vol preservar.

"Espacio Azul” és un programa dirigit per Juanjo Trueba, geògraf, viatger i fundador d'Aliança Surf & Natura, que descobreix els encants naturals del planeta arreu del món. El programa parla de cultura i patrimoni marí, i s'endinsa en les profunditats dels oceans i mars, per donar un missatge sobre la importància de salvaguardar aquests espais blaus.

Aquest programa forma part de la graella de Surf Channel que la setmana passada va ser també a Malgrat rodant "Barcelona Surf Destination", un documental de viatges, en el qual el surf és el fil conductor i que la productora Surf Chanel estrenarà en 2022 en el seu canal especialitzat i també en Rakuten TV.